PHARMACY

Mar 21 2020

Acasa – Despre Magneziu, uman pharma.

#Uman #pharmaUman pharma

Participă la peste 300 de reacții enzimatice, fiind implicat în metabolismul glucidelor, al lipidelor și al proteinelor. Are rol esențial în contracția musculară, activitatea neuronală, excitabilitatea cardiacă și în producerea de energie.

Carența de magneziu este des întâlnită în zilele noastre și multifactorială. Un nivel scăzut al magneziului în organism, afectează cele mai importante sisteme de organe ale corpului – sistemul cardiovascular, sistemul muscular, sistemul nervos, sistemul digestiv, etc.

Orotatul de magneziu este o combinaţie de magneziu şi acid orotic, fiecare având multiple efecte benefice asupra organismului uman în general şi asupra inimii în special.

Produs original în Germania, Magnerot este prezent din 1998 și în România. Se absoarbe rapid în organism și te ajută să depășești perioadele de suprasolicitare.

Uman pharma

Uman pharma

Uman pharma

Sursele de magneziu

Vezi lista de alimente care ajută la menținerea unui nivel optim de magneziu și află despre toate mijloacele de prevenție a deficitului.

Uman pharma Uman pharma

Uman pharma

Uman pharma

Deficienţa de magneziu,

o afecţiune greu de diagnosticat

Deficitul de magneziu este greu de identificat, în primul rând deoarece nivelul de magneziu din sânge şi ţesuturile moi nu este corelat, iar în al doilea rând deoarece magneziul poate migra între oase, muşchi, ţesuturi moi şi alte compartimente ale organismului.

Uman pharma Uman pharma

Uman pharma

Uman pharma

Importanţa raportului calciu-magneziu pentru organismul uman

În organism există o relaţie strânsă între calciu şi magneziu, magneziul fiind legat în mod direct de eficienţa utilizării calciului de către organism.

Uman pharma Uman pharma

Uman pharma

Uman pharma

Uman pharmaWritten by admin